Onze opdrachtgevers

Medisch, Voedingsmiddelen, (high tech) machine bouwers.
“Nauwkeurigheid in Verspaning: Onze Toewijding aan Kwaliteitsproducten”

1. Medische industrie  

Onze expertise in verspaning is gericht op het vervaardigen van hoogwaardige, op maat gemaakte componenten voor de medische industrie. We begrijpen dat zelfs de kleinste details van cruciaal belang zijn voor medische toepassingen. Met geavanceerde verspaningstechnologieën en uitstekende vakmensen zijn we in staat om betrouwbare producten te produceren die voldoen aan de strenge eisen van de medische sector. Wij zijn er trots op een partner te zijn voor de medische industrie en te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van levensverbeterende medische apparatuur en systemen.

2. Voedingsmiddelenindustrie 

Wij verzorgen engineering en productie van specifieke productieproces-gerelateerde items voor diverse opdrachtgevers in Europa. Onze opdrachtgevers vertrouwen al vele jaren op onze expertise in het productieproces en de effectieve oplossingen die wij bieden.

We bieden ook de mogelijkheid om reserveonderdelen te produceren, inclusief slijtagedelen waarvan de technische specificaties ontbreken. In dergelijke gevallen voeren we nauwkeurige metingen uit, creëren 3D-modellen en stellen gedetailleerde werktekeningen op. Dit proces zorgt ervoor dat alle specificaties gedocumenteerd zijn, en het resulterende onderdeel wordt voorzien van een klantspecifiek artikelnummer, waardoor eenvoudige herbestelling mogelijk is.

3. (High-Tech) machinebouw

De high-tech machinebouwindustrie staat bekend om zijn innovatieve en geavanceerde apparatuur. Wij zijn er trots op dat we deel uitmaken van deze uitdagende sector door op maat gemaakte onderdelen te leveren die de kern vormen van geavanceerde machines en systemen. Ons vakmanschap en onze technische expertise dragen bij aan de vooruitgang van de industrie en stellen onze klanten in staat om baanbrekende technologieën te realiseren.