Onze opdrachtgevers

Medisch, Voedingsmiddelen, (high tech) machine bouwers.
De markten waarin onze opdrachtgevers opereren zijn divers. Door de jaren heen hebben we een gezonde mix weten te creëren. Zo werken wij voor de medische-, en voedingsmiddelenindustrie en vertrouwen meerdere (hightech) machinebouwers op onze vakkennis en kwaliteit.

1. Medische industrie  

Bij de ontwikkeling van nieuwe medische apparaten wordt tijdens verschillende fases vaak een beroep op ons gedaan:

  1. Proto fase: ten behoeve van de seriefase wordt door constructief overleg met engineers geprobeerd de maakbaarheid te vergroten tegen lagere kosten .
  2. Validatie fase: Tijdens deze fase worden een aantal apparaten seriematig gebouwd en uitvoerig getest. Het is belangrijk dat de geproduceerde onderdelen aan strenge eisen voldoen en volledig traceerbaar zijn.
  3. Serie fase: Het ontwerp is uitgekristalliseerd en gereed voor seriematige productie. Ook hier moet voldaan worden aan strenge eisen en volledige traceerbaarheid.

2. Voedingsmiddelenindustrie 

Voor diverse opdrachtgevers binnen Europa verzorgen wij de engineering en productie van speciale productieproces gerelateerde items. Zij vertrouwen al vele jaren op onze specifieke kennis van het productieproces en de oplossingen die wij hen bieden. 

Met enige regelmaat worden er ook spare parts geproduceerd. Dit kunnen ook slijtagedelen zijn waarvan de technische gegevens ontbreken. Dan wordt het onderdeel door ons opgemeten en vervolgens een 3-D model en werktekening gemaakt. Zo liggen alle specificaties vast en krijgt het item een klantspecifiek artikelnummer. 

3. (High-Tech) machinebouw

Voor diverse machinebouwers produceren wij onderdelen, van relatief eenvoudig tot complex. Dit kunnen proto’s en enkelstuks zijn of kleine series. Onze klanten maken vaak gebruik van onze kennis m.b.t. maakbaarheid. Tijdens de ontwikkelingsfase vind vaak constructief overleg plaats met engineers. Plaats- en vormtoleranties, materiaalkeuze en oppervlaktebehandelingen komen vaak aan bod. Vervolgens worden de overeengekomen wijzigingen verwerkt en kunnen de benodigde onderdelen geproduceerd worden. 

Door diverse opdrachtgevers worden repeat orders verstrekt. We bieden de mogelijkheid, middels contractuele afspraken, onderdelen op afroep af te nemen.